Šport > Košarka
5150 ogledov

Sredi tekme ga je zadela polna plastenka vode

Moma Jakovljević KK Partizan
Gostovanja v Atenah nikoli niso lahka. To so občutili tudi košarkarji Partizana, ki jih vodi stari znanec atenskih igrišč Željko Obradović. V zadnji četrtini je bila tekma zaradi izgredov navijačev celo prekinjena, najbolj pa jo je skupil Partizanov zdravnik Moma Jakovljević, ki ga je plastenka zadela v vrat oz. hrbet.

Evroligaška tekma med Panathinaikosom in Partizanom je bila v sedmi minuti zadnje četrtine nekaj časa celo prekinjena. Navijači zelenih so namreč poskrbeli za kaos, ko je trojko za goste zadel Kevin Punter in Partizan popeljal v vodstvo z 88:78. Na parket so leteli razno razni predmeti, ki so bili navijačem pri roki, s plastenko pa so zadeli tudi zdravnika Partizanove ekipe Momo Jakovljevića. Tekma se je nato le nadaljevala, Grki so po hudem boju morali priznati premoč četi Željka Obradovića (89:91), ki je v preteklosti vrsto let uspešno vodil prav ekipo Panathinaikosa.

"V redu sem. Šlo je za plastenko polno vode. Na srečo me je zadela v hrbet in ne v glavo. To je bila prava kanonada plastenk, ki so letele proti naši klopi," je za srbski Telegraf pojasnil Partizanov zdravnik.

Grki so sicer imeli po tekmi veliko za povedati čez delo sodnikov, vložili so tudi uradno pritožbo. "Tisti, ki so gledali tekmo, lahko pridejo do svojih zaključkov. Ljudje so bili besni, saj ste to videli. Mi pa moramo paziti, kako govorimo o delu sodnikov," je rekel Dimitris Kontos, vodja PR-službe Panathinaikosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.