Šport > Košarka
32 ogledov

''Ššššš, vsega bo kmalu konec''

rockets twitter Reševalni pas/Twitter
Houston Rockets so v peti tekmi končnice košarkarske lige NBA izločili Dallas Mavericks, poražencem pa so sol na rano vtrli še z objavo na družabnem omrežju Twitter.

Pred iztekom pete tekme prvega kroga končnice med Houston Rockets in Dallas Mavericks, ko je bilo že jasno, da se bodo Rakete uvrstile v konferenčni polfinale, je ekipa iz Teksasa poskrbela za potezo, ki jo je kasneje obžalovala. Na Twitterju ja namreč objavila animirano sliko konja, v katerega je uperjena pištola. ''Šššššš. Zapri oči. Vsega bo kmalu konec,'' so pripisali v Houstonu in izzvali ogorčenje poražene ekipe.

''Ni ravno elegantno, a vseeno vam želimo veliko sreče v naslednjem krogu,'' so sporočili iz Dallasa. Rakete so nato objavo izbrisale in jo zamenjale z opravičilom. ''Naš prejšnji 'tvit' je bil na meji dobrega okusa in ne odraža spoštovanja, ki ga imamo do Dallas Mavericks in njihovih navijačev. Iskreno se opravičujemo,'' so zapisali.

Neznanec, ki vodi lažen račun trenerja San Antonio Spurs Gregga Popovicha, si je idejo izposodil in pripravil svojo različico po zmagi Ostrog nad Los Angeles Clippers. Pri tem je konja, ki simbolizira franšizo iz Dallasa, zamenjal s sponko za papir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.