Šport > Košarka
12 ogledov

Stackhouse na pomoč Heatom

Jerry Stackhouse bo novo priložnost za prstan dobil z Miami Heati. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Zaradi poškodbe Mikea Millerja so morali Miami Heati poiskati zamenjavo. Podpisali so z veteranom Jerryjem Stackhouseom. Sezona v ligi NBA se s tekmo med Heati in Celtics začne v noči na sredo.

Tekme predsezone so v ligi NBA končane, v torek se sezona začenja zares. Za Miami Heate pa vikend ni prost. Medtem ko Dwyane Wade po težavah s stegensko mišico dobro okreva in bo lahko zaigral na prvi tekmi sezone proti Boston Celticsom, pa bo moral Mike Miller izpustiti polovico rednega dela (poškodba palca). Ker se bo branilec in ostrostrelec za tri točke vrnil šele januarja, so že poiskali zamenjavo. Podpisali so s prostim igralcem, veteranom Jerryjem Stackhouseom. 35-letnik je leta 2006 ostal brez prstana, ko je igral za Dallas Mavericks in te so premagali prav Heati.

Ob boku LeBronu Jamesu, Chrisu Boshu in Wadeu bo imel zdaj lepo prisložnost za svoj prvi šampionski prstan. Stackhouse je bil leta 1995 drugi izbor na naboru (s strani Philadelphie 76ers) in je dvakrat igral na tekmi All-Star. V 15 sezonah je imel povprečje 18 točk na srečanje. Igral je že za pet ekip, nazadnje za Milwaukee Bucks.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.