Šport > Košarka
59417 ogledov

Hrvatom popadale čeljusti ob prihodu tega zvezdnika

Print Screen
Cena najema luksuzne jahte, na katero se je v Splitu vkrcal Michael Jordan, je milijon dolarjev na teden.

Eden najboljših košarkarjev vseh časov, 58-letni Michael Jordan, je v nedeljo zvečer prispel na počitnice na Hrvaško, poročajo hrvaški mediji. Jordan je z zasebnim letalom pristal na splitskem letališču, zatem pa se je s spremstvom v treh kombijih prepeljal na luksuzno 95-metrsko jahto O'Para, ki ga je čakala v splitskem pristanišču.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Nekdanji igralec moštva Chicago Bulls in nosilec šestih NBA prstanov Jordan počiva na luksuzni jahti v družbi soproge Yvette Prieto, poroča Jutarnji list na svoji spletni strani. Objavil je tudi fotografije Jordana, ki ga je bilo videti, da na luksuzni jahti v sproščenem vzdušju kadi cigare.

Časnik domneva, da se bo Jordan v naslednjih dneh srečal tudi s svojim nekdanjim soigralcem s Hrvaške, Tonijem Kukočom, s katerim delita tudi strast do golfa. Lahko da, bosta obravnavala protokol o sprejemu Kukoča v košarkarsko hišo slavnih. Na sprejemu, ki bo potekal v ameriškem mestu Springfield 11. septembra, bo Jordan imel pomembno vlogo, ker bo Kukoča spremljal do slovesnega odra, dodaja časnik.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Hrvaški mediji poročajo, da je Jordan za milijon dolarjev tedensko najel 95-metrsko jahto, ki lahko sprejme do 12 gostov ter do 29 članov posadke. Na jahti je 14 sob, med katerimi so tudi posebni in VIP apartmaji. Na krovu imajo heliodrom, a tudi bazen, jacuzzi, savno, telovadnico, bar in številne druge ugodnosti za dobro počutje, poroča zagrebški časnik 24 sata.

Na Hrvaškem so letos počitnice preživeli tudi nekateri drugi znani športniki, kot je angleški nogometni igralec Jack Grealish, ki je letos postal najdražji otoški nogometaš ko je za 100 milijonov funtov prestopil iz Aston Ville v Manchester City. Grealish je z dekletom Sasho Attowod obiskal Dubrovnik, hrvaški mediji pa so zabeležili, da je par užival na tamkajšnji plaži za nudiste.

Eden najboljših svetovnih teniških igralcev Roger Federer je bil na počitnicah na Lošinju, medtem ko je bivša ruska teniška igralka Marija Šarapova za letošnje počitnice izbrala jug Dalmacije in najbolj znano hrvaško turistično mesto.

V Dubrovniku je bil tudi hollywoodski zvezdnik Harrison Ford, ki je bil na Hrvaškem v družbi s soprogo, prav tako ameriško igralko Calisto Flockhart.

 
Komentarjev 10
 • Avatar Boris Hribljan
  boris199 08:27 24.avgust 2021.

  Mater, saj obožujem šport, ampak ob takih stvareh človek pomisli, da imamo raje tujce, ki so zvezdniki kot pa svoje otroke! Marsikdo več ve o Jordanu, Dončiču,Ronaldu, Messiju kot pa o svojem sinu ali hčerki, da o ženi ne govorim!!!

 • jakec1575 21:28 23.avgust 2021.

  Moj nasvet. Ne zelite si taksnih obiskov. Z njimi in za njimi pride ves fake jet set, ki prinese samo kaos, visoke cene, smeti, in koka partije, ki jih je hrvaska polna. Z grafiti po skalah so unicli cel murter, ...prikaži več pag je postal lego smeti. Bar partiji so eno samo onesnazenje. S hrupom, smetmi in mentalnim omejenstvom

 • LukaMB 18:07 23.avgust 2021.

  Je velik, ni pa potrebno evforije zganjati, so ljudje isto kot mi in pač uživajo v življenju, ker imajo sedaj več pod palcem. Če že hoče in sam reče, da daje kakšne slikce ok, ni se mu pa potrebno vsajati ...prikaži več in pobijati ljudi okoli sebe, samo da bi se mu približali.