Šport > Košarka
12 ogledov

Tekma preobratov Nymburku

Kapetan Sašo Ožbiolt je bil najboljši strelec slovenskih prvakov. Žurnal24 main
Union Olimpija je izgubila pripravljalno tekmo proti češkemu prvaku Nymburku z 79:82. V nedeljo ob 20.00 košarkarje Jureta Zdovca čaka obračun Superpokala z Elektro Esotechom.
 

Superpokal v živo

Tekmo Superpokala med Union Olimpijo in Elektro (ob 20.00) boste lahko spremljali v živo tudi preko našega spletnega portala.
Tekma je bila prva v dresu Uniona Olimpije v pripravljalnem obdobju za Ilievskega (počasi se vrača po poškodbi), Klobučarja in Slokarja. Pri zmajih je največ točk dosegel kapetan Ožbolt, ki jih je prispeval 19, pri Nymburku pa je bil zelo razpoložen Američan Ian Hanavan z 28 točkami. Tekma je bila prva v polni postavi za Olimpijo v pripravljalnem obdobju, saj je zaradi lažje poškodbe manjkal zgolj Nemanja Aleksandrov. V nedeljo je na sporedu že prva uradna tekma, saj bodo zmaji igrali za Superpokal Slovenije proti Elektri Esotech. Tekma bo v Tivoliju ob 20.00.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.