Šport > Košarka
20 ogledov

Tony Parker pripravljen na nastop v Londonu

Tony Parker Reuters
Nastop Tonyja Parkerja na olimpijskih igrah v Londonu je bil zaradi poškodbe očesa, ki jo je košarkar staknil med zvezdniškim pretepom v nočnem klubu v New Yorku, do nedavnega velika uganka. Nekdanji mož Eve Longorie je s strani zdravnikov v San Antoniu zdaj dobil zeleno luč.

Tony Parker, zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA, bo lahko igral za francosko košarkarsko reprezentanco na olimpijskih igrah v Londonu, so sporočili iz francoske zveze. Zdravniki ekipe San Antonio Spurs, v kateri igra Parker, so mu dovolili nastop po zadnjem pregledu, na katerem so ugotovili, da je nedavno poškodbo že povsem pozdravil.

Parker se je 5. junija v nočnem klubu v New Yorku povsem naključno znašel sredi prepira med dvema glasbenikoma, Chrisom Brownom in Drakeom, domnevno zaradi Rihanne, ko so na vse strani začele leteti steklenice. Pri tem jo je skupil tudi Parker, ki se je želel v baru nekoliko sprostiti in pozabavati, ter jo je odnesel s poškodbo roženice, ko so mu v obraz prileteli koščki stekla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.