Šport > Košarka
23 ogledov

Top 16 Evrolige: dvoboj Vujačić-Lakovič

Lakovič Mahmuti Oktay Union Olimpija Galatasaray Boštjan Tacol
V drugem delu košarkarske Evrolige se bosta v skupini E pomerila Efes Pilsen Saše Vujačića in Galatasaray Jake Lakoviča. Turški obračun je samo ena izmed kopice zanimivih tekem, ki jih je napovedal sredin žreb skupin.

Top 16 Evrolige se bo začel 18. januarja naslednje leto, najboljših 16 ekip stare celine pa se bo med seboj merilo vse do 1. marca. Sredin žreb je določil, da se bosta v skupini E pomerila Efes Pilsen in Galatasaray, turški obračun pa bo zaznamovalo tudi merjenje moči med Sašo Vujačićem in Jako Lakovičem. Družbo jima bosta v skupini delala še CSKA Moskva in Olympiacos.

Z žrebom je lahko zadovoljna Barcelona, saj je žreb Erazmu Lorbku in soigralcem v skupini H namenil Maccabi Tel-Aviv, Cantu in Žalgiris. Veliko manj sreče je imel drugi španski gigant Real Madrid, ki se bo v "španski" skupini F pomeril s Sieno, Málago in Bilbaom. V skupini G bo Gašper Vidmar s Fenerbahčejem igral proti Panathinaikosu, Unicsu Kazanu in Armaniju Milanu.

Žreb skupin Top 16:

Skupina E: CSKA Moskva, Olympiacos, Efes Pilsen, Galatasaray;

Skupina F: Real Madrid, Montepaschi Siena, Unicaja Málaga, Gescap Bilbao Basket;

Skupina G: Fenerbahče, Panathinaikos, Unics Kazan, Armani Milano;

Skupina H: Barcelona Regal, Maccabi Tel-Aviv, Cantu, Žalgiris.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.