Šport > Košarka
8 ogledov

Trojni dvojček Jamesa ni pomagal

Kevin Garnett, Ray Allen in Paul Pierce s klopi bodrijo svoje soigralce. Žurnal24 main
LeBron James je na gostovanju pri Utahu na svoj račun vpisal novi trojni dvojček, vendar pa to njegovi ekipi ni pomagalo do zmage. Brezec je igral sedem minut in dosegel dve točki.
 

Liga NBA

Toronto : Orlando 96:105
Philadelphia : Charlotte 94:63
Atlanta : Phoenix 105:96
Indiana : Los Angeles C. 89:104
Boston : Denver 119:93
San Antonio : Miami 88:78
Seattle : Memphis 98:105
Utah : Cleveland 103:101
Portland : New Orleans 93:90

Slovenske barve sta tokrat zastopala Primož Brezec, ki je ob visokem porazu Charlotta v Philadelphii igral sedem minut in dosegel dve točki ter temu dodal še en skok, in Rašo Nesterović, ki se ob porazu Toronta v Orlandu ni vpisal med strelce. Brežčevi Bobcats so vsega skupaj dosegli le pičlih 63 točk, kar je bilo občutno premalo za razigrano Philadelphio, pri kateri se je najbolj izkazal Andre Iguodala z 19 točkami in sedmimi skoki.

Orlando nadaljuje z dobrimi nastopi in novimi zmagami. Tokrat je padel še Toronto, ki ni pomagal niti razigrani Chris Bosh (26 točk). Levji delež k zmagi Orlanda sta prispevala Turek Hidayat Turkoglu z 24 točkami in zanj rekordnimi 15 skoki ter Rashard Lewis, ki je prav tako dosegel 24 točk. Los Angeles Clippers še naprej v ligi NBA ne poznajo poraza. Na srečanju dveh do tega večera še nepremaganih ekip v Indiani so Clippersi slavili kar s 15 točkami razlike, neustavljiv pa je bil Sam Cassell s 35 točkami.

Phoenix navkljub 34 točkam in 11 asistencam Steva Nasha ni uspel premagati Atlante, Boston pa je doma ob izdatni podpori Paula Pierca (26) in Kevina Garnetta (23) odpravil Denver.

Najbolj razburljivo je bilo v Utahu. LeBron James je odigral odlično in dosegel 32 točk, 15 skokov in 13 asistenc, za nameček pa je le 6.8 sekunde pred koncem tekme s trojko izenačil izid na 101:101. Utah, pri katerem sta blestela rezervist Milsop s 24 točkami in Carlos Boozer s točko manj, je s košem Derona Williamsa 1.3 sekunde pred iztekom srečanja na koncu prišel do zmage.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.