Šport > Košarka
25 ogledov

"Tu sem pustil že preveč denarja''

Ožbolt je bil v ponedeljek na prvem treningu zmajev. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Prvega treninga pred novo sezono se je udeležil tudi kapetan Uniona Olimpije Sašo Ožbolt, ki pa ni imel razloga za dobro voljo.

Devetindvajsetletni Ožbolt je bil na prvem zboru v središču pozornosti, saj je bil ob Vladu Ilievskem edini član Olimpijine zasedbe iz prejšnje sezone. Kakšni so bili občutki na prvem treningu? "Mešani. Že zaradi tega, ker smo začeli dosti kasneje kot ponavadi. Nekaj igralcev je bilo na probi, domačih, tujih, tu sva jaz in Vladko in to je v bistvu to," je povedal Portorožan, ki ima pogodbo z ljubljanskim klubom. "Tako je, jaz in Vlado imava pogodbo. Če bo prišlo do kakšnega dogovora, se to lahko spremeni, za zdaj pa ostajam tu."

Tu sem pustil že preveč denarja.
Sašo Ožbolt

Ni skrivnost, da Olimpija Ožboltu dolguje precejšnje vsote denarja, prav tako ni skrivnost, da je branilec primer predal mednarodni košarkarski zvezi Fibi. Direktor Janez Rajgelj mu ponuja znižano vsoto za naslednjo sezono, a košarkar pravi: "Ne razmišljam, da bi pristal na zmanjšanje pogodbe, če za nazaj nisem dobil še praktično nič. Že preveč denarja sem pustil tu, da bi se spet spustil v to." Dogovor s prvim operativcem kluba za zdaj še ni na vidiku. "Ni veliko povedati. Povedal mi je, koliko mi je pripravljen ponuditi. Ampak dokler se ne rešijo zadeve za nazaj, se ne morem pogovarjati za to sezono."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.