Šport > Košarka
4 ogledov

Tudi dekleta se pretepajo

S Candace Parker ni dobro zobati češenj. Žurnal24 main
V ženski košarkarski ligi NBA (WNBA) je v torek na tekmi med ekipama Detroit Shock in Los Angeles Sparks prišlo do incidenta. Na tleh se je znašla tudi zvezdnica Lisa Leslie.

Strasti so izbruhnile pet sekund pred koncem, ko sta se "spopadli" Plenette Pierson (Detroit) in Candace Parker (Los Angeles). Vmešale so se igralke s klopi, manjkali pa niso niti trenerji. Končni izid: tri izključene igralke in pomočnik Detroita Rick Mahorn, ki je na tla podrl zvezdnico Los Angelesa Liso Leslie. "Želel sem le zaščititi igro. WNBA je zame zelo posebna, saj imam doma štiri hčerke. Nikoli jih nisem udaril, nikoli ne bi odrinil ženske," je dejal Mahorn, v bran pa mu je stopil tudi trener LA Michael Cooper: "Imel sem občutek, da je želel pomiriti strasti. Ampak je enostavno prevelik." Če koga po naključju zanima, Los Angeles je tekmo dobil s 84:81. Pretep si lahko ogledate spodaj!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.