Šport > Košarka
19 ogledov

Tudi Knicks bodo imeli veliko trojico

Žurnal24 main
Košarkar Nuggetsov Carmelo Anthony se je minuli vikend poročil z LaLo Vasquez. Na poroki ni šlo brez aktualne teme: prestopi v NBA. Chris Paul je napovedal, da bodo tudi Knicks dobili veliko trojico!
Predstavniki klubov in komisar lige NBA David Stern so se sestali v Las Vegasu. Glede prestopa Jamesa, Wada in Bosha v Miami Heate je imel pripombe lastnik Dallas Mavericksov Mark Cuban, češ da bi morala liga uvesti preiskavo, kako so vsi trije igralci končali pri istem klubu. "Igralci, ki so prosti, imajo popolno svobodo pri odločanju o svoji nadaljnji karieri. Lahko si poiščejo nove delodajalce. Takšen je naš sitem in o tem smo se vsi strinjali," je preiskavo zavrnil Stern.

Dva dni zatem, ko je podpisal z Miami Heati, je bil LeBron James v New Yorku. Bil je eden od številnih znanih obrazov na poroki Carmela Anthonyja, košarkarja Denver Nuggetsov, in njegove dolgoletne zaročenke LaLe Vasquez. LeBrona in njegovo dekle Savannah Brinson so pred stavbo, kjer se je ženil Anthony, pričakali navijači New York Knicksov in ga pozdravili z glasnimi žvižgi in buji.

Morda pa bodo Knicks in njihovi zvesti navijači že čez leto dni dobili priložnost za maščevanje. V prihodnji sezoni le z Amarejem Stoudemirejom bržkone še ne bodo konkurenčni Heatom in ostalim najboljšim moštvom lige, a za sezono 2011/2012 lahko spet postanejo dominantna sila. Zakaj? "Tudi mi bomo oblikovali veliko trojico," so svatje slišali reči Chrisa Paula, zdaj košarkarja New Orleans Hornetsov. Če je temu verjeti, naj bi se slednji čez leto dni skupaj z Anthonyjem pridružil Stoudemireju pri Knicksih. Te besede ne bodo všeč niti navijačem Los Angeles Lakersov, ki so sanjali, da bo Paulov naslednji klub prav njihov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.