Šport > Košarka
988 ogledov

Tviteraši noreli zaradi objave lige NBA o Dragiću

Goran Dragić Profimedia
Košarkarji lige NBA imajo v teh dneh obilico prostega časa, ki ga praviloma preživljajo v krogu družine.

Proste trenutke po prekinitvi vseh aktivnost v severnoameriški košarkarski ligi s pridom izkorišča tudi slovenski zvezdnik Goran Dragić, ki čas v samokaranteni namenja svoji izbranki in njunima dvema otrokoma.

Dragić je, kot se za vzornega očeta tudi spodobi, otrokoma prebral pravljico, katere naslov je navdušil nekatere uporabnike spletnih omrežij.

Knjigica z naslovom Lahko Noč, Mali Zmaji (ang: Good Night, Little Dragons), je bila deležna tolikšne pozornosti, da se je celo znašla na uradnem twitter profilu NBA lige. Zakaj? Ker je se odgovornim za vodenje računa zdelo nadvse posrečeno, da Dragić prebira knjigo o mitološki pošasti, po kateri je dobil svoj vzdevek - "Dragon".

Medtem ko se je marsikomu zdela objava zanimiva, pa so bili nekateri odločno proti."Vau, vam pa res primanjkuje vsebine," se je glasil eden izmed zapisov.

"Vi to resno?" je zapisal drugi, tretji pa se je pritoževal, da to ni primerna objava za uradni NBA profil.

"Kaj, za vraga, je tole?" je bil ogorčen še en nasprotnik povsem nedolžne objave.

Dragićeva ekipa Miami Heat je bila pred prekinitvijo sezone na četrtem mestu vzhodne konference, slovenski organizator igre pa je v povprečju prispeval 16,1 točke, 3,1 skoke in 5,1 podaje na tekmo ob 44-odstotnem metu iz igre, 38-odstotnem metu za tri in 77-odstotnem izvajanju prostih metov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.