Šport > Košarka
160 ogledov

Udrih prodaja luksuzno vilo

beno udrih vila seattle Realtor.com
Slovenski košarkar Beno Udrih prodaja razkošno domovanje v vrednosti 6,5 milijona ameriških dolarjev, v kateri sta živela z nekdanjo ženo Michelle Wiley Udrih.

Košarkar Memphis Grizzlies prodaja luksuzno domovanje v Seattlu, ki ga je za 4,4 milijona ameriških zelencev kupil leta 2013. Udrih se je za ta korak najverjetneje odločil po dolgotrajni ločitvi od žene Michelle Wiley, s katero sta se po treh letih zakonskega življenja razšla lani.

Prostorno domovanje se med drugim ponaša s telovadnico, domačim kinom in igralnico, opremila pa naj bi ga košarkarjeva nekdanja boljša polovica. Novi lastnik bo lahko užival še v prijetnem pogledu na jezero Washington.

Galerijo fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

Udrih v zadnjem času navdušuje z dobrimi predstavami v dresu grizlijev, s katerimi si je že davno zagotovil nastop v končnici. V noči na soboto je Memphisu pomagal do tesne zmage na gostovanju v Salt Lake Cityju, kjer so z 89:88 premagali Utah Jazz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.