Šport > Košarka
9 ogledov

Udrih se je ustavil pri devetih točkah

Beno Udrih Reuters
Slovenski košarkar v NBA Beno Udrih je v noči na sredo z ekipo Orlando Magic gostoval pri Indiana Pacers in izgubil s 73:95. Konjičan je v 17 minutah dosegel devet točk, dva skoka in podajo. Po 10 točk sta dosegla Arron Afflalo in Moe Harkless, ki sta bila najboljša strelca pri Orlandu.

Indiana, ki je druga najboljša ekipa vzhodne konference, je minuli konec tedna dvakrat zapored izgubila, enkrat proti Los Angeles Lakers in enkrat proti Philadelphia 76ers, tokrat pa zaigrala vrhunsko. Z 19 točkami je bil najboljši Paul George, 14 točk in tudi toliko skokov pa je dodal Tyler Hansbrough.

"Mislim, da če bomo v prihodnje igrali tako, kot smo danes, da bomo ekipa, ki jo bo zelo težko premagati. Vemo, da bo tudi napad začel delovati, mislim, da smo danes odigrali popolno tekmo," je po tekmi dejal George Hill, ki je za Indiano prav tako prispeval 14 točk.

Kljub težavam ekipe, kjer sta manjkala dva člana prve peterke, je moštvo delovalo brezhibno. Zaradi bolečin v križu je manjkal prvi strelec David West, Danny Granger pa je tekmo presedel zaradi bolečin v kolenu.

Liga NBA, Izidi:
Indiana Pacers : Orlando Magic 95:73
(Beno Udrih 17 minut, 9 točk, 2 skoka, podaja za Orlando)

Milwaukee Bucks : Portland Trail Blazers 102:95

Oklahoma City Thunder : Denver Nuggets 104:114

Sacramento Kings : Los Angeles Clippers 116:101

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.