Šport > Košarka
12 ogledov

Udrih v vetrovnem mestu nadigral Chicago Bullse

Beno Udrih Mediaspeed.net
Slovenski košarkar v severnoameriški ligi NBA Beno Udrih je z Milwaukee Bucks tokrat gostoval v vetrovnem mestu in s soigralci proti nekdaj legendarni ekipi Chicago Bulls dosegel tesno zmago s 93:92.

Beno Udrih je odigral 28 minut tekme, v tem času pa k zmagi, prvi za Milwaukee po devetih zaporednih porazih, prispeval 11 točk, štiri skoke in šest podaj.

Pri gostih se je najbolj izkazal Ersan Ilyasova, ki je kar 14 od svojih skupno18 točk dosegel v drugem polčasu, ko so košarkarji Milwaukeeja zaostanek za kar 27 točk spremenili v presenetljivo zmago nad biki. Pri slednjih je Richard Hamilton dosegel to sezono zanj rekordnih 30 točk, vendar pa zgrešil odločilni met ob pisku sirene, ki bi lahko gostiteljem prinesel zmago. "Če ne igraš tekme vseh 48 minut, se ti lahko zgodi kaj takšnega. Sami smo si krivi," je po porazu z glavo zmajeval trener Chicaga Tom Thibodeau.

Ilyasova je 12 točk dosegel v zadnji četrtini, ko je Milwaukee kar s 30:12 nadigral Chicago. Gosti so celotno zadnja četrtino odigrali s petimi rezervami; poleg Ilyasove so bili na parketu še Epke Udoh, Beno Udrih, Mike Dunleavy in Doron Lamb. John Henson, Udrih in Udoh so vsi k zmagi prispevali po 11 košev, Monta Ellis pa jih je dodal deset. To je za Milwaukee prva zmaga nad Chicagom po 6. aprilu 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.