Šport > Košarka
59 ogledov

Uličarji, pričakuje vas Novo mesto

Tako kot lani v Novem mestu tudi tokrat ne bodo manjkale mične Zmajčice. (Foto: Žurnal24 main
V Novem mestu (športni park Loka) se ta konec tedna začenja boj za sedmi naslov državnih prvakov v Samsung ulični košarki. Ob uličnih bojih se bo nadaljevala tudi serija dogodkov Igrive košarke.
RAZPORED SEZONE

5. junij - NOVO MESTO (športni park Loka)
12. junij - LJUBLJANA - Kolosej
19. junij - HRASTNIK
26. junij - MARIBOR (Pokal Adecco)
10. julij - LJUBLJANA - VELIKI FINALE

Ta bo najmlajše približala tistim, ki se bodo letos borili tako za bogate denarne nagrade, kot tudi dve mesti za udeležbo na mednarodnih turnirjih. Ekipe bodo že v dolenjski prestolnici za omenjene tekmovalne cilje lovile pomembne točke, ki bodo na koncu sezone za veliki finale v Ljubljani izluščile po osem finalistov v vsaki od starostnih kategorij. Letošnja sezona kot novost prinaša izbor trojice na vsakem regionalnem turnirju, ki se bo kasneje merila v Intersportovi kletki v igri 1na1. Že za prvi, žal prestavljeni turnir, se je prijavilo prek 60 ekip, ki bodo tako svojo prvo priložnost v sezoni dobile v soboto 5. junija v Novem mestu.
 
Ob dobri glasbi in Zmajčicah bodo za dobro razpoloženje skrbeli še vsakoletni udeleženci tekmovanj v Smoki zabijanju, povzetek turnirjev pa si boste lahko ogledali tudi na televizijskih ekranih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.