Šport > Košarka
29 ogledov

Umorili bivšega NBA-jevca Wrighta

1/6
Žurnal24 main
Policija je v gozdovih na obrobju Memphisa našla truplo nekdanjega košarkarja lige NBA, Lorenzena Wrighta, ki je bil pogrešan od 22. julija. Potrdila je, da je bil košarkar ustreljen, zato je odprla preiskavo umora.
Štiriintridesetletni Lorenzen Wright, ki so ga nazadnje videli 18. julija, je bil na seznamu pogrešanih vse od 22. julija, vendar so pri policiji še v ponedeljek zatrjevali, da menijo, da ne gre za kakšno kriminalno dejanje. Zdaj so potrdili, da so 19. julija zgodaj zjutraj z njegovega mobilnega telefona prejeli klic na 911, zdaj pa so ugotovili, da je klic prišel z območja, kjer so našli njegovo ustreljeno truplo.

Wright je v ligi NBA odigral 13 sezon za moštva Los Angeles Clippers, Atlanta Hawks, Memphis Grizzlies, Sacramento Kings in Cleveland Cavaliers. V povprečju je v 778 tekmah dosegal po osem točk in 6,4 skoka na tekmo. Pennyja Hardawaya, ki je prav tako nosil dres Memphisa, je novica zelo prizadela: "Jokal sem. Takoj me je zadelo. Tako sem žalosten, ker smo izgubili dobrega človeka in našega brata."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.