Šport > Košarka
88 ogledov

Ustreljenega ameriškega košarkarja na poti v bolnico ustavili policisti

Glen Rice Jr. Profimedias
Ameriškega košarkarja Glena Rica mlajšega so policisti v Atlanti na poti v bolnico ustavili in v avtu našli marihuano. Rice je bil na poti v bolnico zaradi strelne rane, ki jo je nekaj trenutkov prej utrpel med sporom pred restavracijo.

Ameriškega košarkarja Glena Rica mlajšega, sina znanega košarkarja in trikratnega NBA-All Star igralca Glena Rica, so policisti v ameriškem mestu Atlanta ustavili zaradi prehitre vožnje. Rice je bil na poti v bolnico, saj ga je le kratko pred tem neznanec ustrelil v nogo.

Glen Rice je s prijatelji v nedeljo zvečer obiskal restavracijo ameriškega raperja T.I. v Atlanti. Po pričanju zaposlenih, se je skupina, v kateri je bil tudi Rice, sporekla v notranjosti restavracije, zaradi česar so jih prosili, naj jo zapustijo. Pred restavracijo naj bi se moški še naprej prepirali, nato pa naj bi neznanec ustrelil Rica.

Našli 6000 dolarjev in 240 gramov marihuane 

Rica je nato v bolnico zapeljal prijatelj s črnim porschejem. Zaradi prehitre vožnje so avto ustavili policisti, ki so 24-letnika odpeljali v bolnico, v avtu pa so našli torbo, v kateri je bila gotovina (6000 dolarjev), osebni dokument Rica in okoli 240 gramov marihuane.

Policija je Rica ovadila zaradi posedovanja nedovoljene substance, raziskuje pa še tudi okoliščine streljanja pred restavracijo.

Rice je bil leta 2013 izbran na izboru  lige NBA v ekipo Washington Wizards. Kariero pa je nato nadaljeval v eni nižjih lig NBA, najprej za Iowa Energy in Fort Wayne Mad Ants, v letošnji sezoni pa igra za Rio Grande Valley Vipers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.