Šport > Košarka
16 ogledov

V Chicago prihaja novi Jordan

Clevelandov dres bo najverjetneje zamenjal za Chicagovega. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Očitno je moštvo Chicago Bulls na odlični poti, da v klub pripelje naslednika svoje ikone Michaela Jordana. Iz ZDA namreč prihajajo namigi, da se je LeBron James praktično že odločil za Bike.
Kdo si še želi Jamesa?

New York, New Jersey, Miami, LA Clippers, Dallas in tudi Cleveland, edini klub, za katerega je James doslej nastopal v sedemletni NBA-karieri.

Vir, ki je želel ostati neimenovan, šlo pa naj bi za enega od glavnih menedžerjev klubov, ki so zagreti, da bi LeBron James pristal v njihovi ekipi, je razkril, da se James nagiba k odhodu v Chicago oziroma da naj bi bilo za to vse dogovorjeno. "Mislim, da je poslel sklenjen," je dejal omenjeni vir. James je že prej prek svojega menedžerja izjavil, da ne bo odšel na turnejo po klubih, ki se zanimajo zanj. Turnejo naj bi zamenjali sestanki v slogu "hvala za zanimanje, ampak ne, hvala". Poleg Jamesa naj bi bil blizu dogovora z Bulls tudi Torontov Chris Bosh. Oba z Jamesom sta prosta igralca, možnost trgovanja pa se začne v četrtek zjutraj minuto po polnoči.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.