Šport > Košarka
2 ogledov

V grob spravil tudi Browna?

Žurnal24 main
Dr. Conrad Murray, ki je po vsej verjetnosti kriv za prezgodnjo smrt Michaela Jacksona, je bil tudi osebni zdravnik pevca Jamesa Browna.

Dr. Conrad Murray © AFP

Murray je glavni osumljenec v preiskavi smrti kralja popa, saj naj bi bila za pevca usodna zdravila, ki mu jih je predpisoval.

V javnost pa je sedaj prišla informacija, da je bil Murray tudi eden od zdravnikov legende soula Jamesa Browna. In tudi njemu naj bi redno dostavljal nezakonita zdravila. "Brown in Jackson sta bila dobra prijatelja in oba sta zaupala istim zdravnikom," je povedal Brownov producent Jacque Hollander in dodal: "Ko si je James zaželel zdravil, je vedel, katere zdravnike mora poklicati." Eden od teh "zanesljivih“ zdravnikov naj bi bil tudi Murray.

Jamesu Brownu je v 74. letu starosti (leta 2006) odpovedalo srce. Znano je bilo, da je bil odvisen od pomirjeval, zdravil proti bolečinam in drog. Pri Murrayu se je zdravila tudi Brownova soproga, ki je 1996 nenadoma umrla med liposukcijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.