Šport > Košarka
18 ogledov

V Skopju po zraku leteli steklenice in stol

pretep TMZ Youtube
Prijateljski obračun med skopskim MZT, ki bo v novi sezoni nastopal v jadranski ligi, in ukrajinskim Čerkasi Monkeysom se je sprevrgel v incident brez primere.

Vodilni možje lige ABA se ob ogledu posnetka, ki si ga lahko ogledate zgoraj, lahko prepričajo, da bo v letošnji sezoni v Skopju zelo vroče. Tako na tribunah kot na igrišču. Prijateljski obračun med domačim MZT in ukrajinskim Čerkasi Monkeysom je dokaj mirno potekal do 26. minute, ko se je na igrišču začel množični pretep. Vse skupaj se je začelo z grobim prekrškom Vicenta Hunterja in Gjorgija Čekovskega, kaj kmalu pa so se pretepu pridružili tudi njuni soigralci. Po pričakovanjih niso mirni ostali niti gledalci na tribunah, ki so na igrišče začeli metati steklenice, po zraku je poletel tudi stol, nekaj navijačev pa je prišlo tudi na igrišče. Srečanje je bilo sprva prekinjeno, nato pa tudi dokončno odpovedano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.