Šport > Košarka
49 ogledov

Več sto tisoč ljudi pričakalo prvake

Golden State Warriors
1/13
EPA
Košarkarji Golden State Warriors so se s svojimi navijači veselili drugega naslova lige NBA v zadnjih treh letih in petega v zgodovini kluba.

Več sto tisoč navijačev je v Oaklandu pozdravilo košarkarje Golden State Warriors na zmagoviti paradi v čast naslova prvaka lige NBA. Bojevniki so v finalu s 4:1 v zmagah premagali branilce naslova, Cleveland Cavaliers, in osvojili drug naslov v zadnjih treh sezonah.

Lokalni mediji poročajo, da je bilo na ulicah na sto tisoče ljudi. Kapetan bojevnikov Stephen Curry je s cigaro v zobeh in trofejo Larryja O'Briena množici podeljeval "petke". Klay Thompson je množico z vrha dvonadstropnega avtobusa zalil s šampanjcem.

Parada se je končala na obali jezera Merritt, kjer so trener Steve Kerr in igralci nagovorili množico. "V tem moramo uživati, kolikor lahko. Ta celoten dan, to vzdušje, to je res nekaj posebnega," je dejal Curry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.