Šport > Košarka
2759 ogledov

Veliki NBA-zvezdnik: "To je NBA, tu je marihuana kot vino"

kevin durant Epa
Kevin Durant je brez dlake na jeziku spregovoril o marihuani. Ta je v ligi NBA očitno izjemno razširjena. "Veste, to je NBA. Tu je marihuana kot vino," je poudaril.

Košarkar Phoenixa Kevin Durant je na javni konferenci v Los Angelesu razkril, da je sam predlagal komisarju lige NBA Adamu Silverju, da marihuano umaknejo s seznama prepovedanih substanc, kar se je potem tudi zgodilo

"Kaj sem mu rekel? Ko je vstopil v prostor, je zavohal travo. Tako da mi ni bilo treba prav veliko reči, saj veste, kaj mislim? Nekako je razumel, kam pes taco moli. To je NBA, človek ... vsi to počnejo, če smo iskreni. Na tej točki je marihuana že kot vino," je ljubitelje košarke z iskrenim priznanjem kar malce šokiral Durant, ki je dodal, da je še pred srečanjem s Silverjem slednjega pozval na pogovor o tem, da bi marihuano umaknili z zloglasnega seznama prepovedanih substanc. 

Na vprašanje, zakaj se sam poslužuje marihuane, je veliki zvezdnik lige NBA odgovoril: "Preprosto uživam v tej rastlini. Ja, tako preprosto je."

Durant je sicer že vrsto let velik zagovornik marihuane, med drugim je del svojega premoženja vložil v podjetja, povezana s konopljo, navajajo ameriški mediji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:55 26.julij 2023.

    Če bi bila samo ganđa! Na raznih žurih so vsi beli pod nosom.