Šport > Košarka
58 ogledov

''Vem, da je to zahteval LeBron''

Mr. Whammy Bruce Reznick Profimedias
Supernavijač Brooklyn Nets trdi, da je moral na zahtevo LeBrona James zapustiti svoje običajno mesto pod košem, kjer že dve desetletji provocira košarkarje nasprotne ekipe.

Cleveland Cavaliers so v noči na soboto izgubili na gostovanju pri Brooklyn Nets (98:106).

Mr Whammy, zloglasni navijač domače ekipe, ki se pred izjavanjem prostih metov vselej sprehodi do obroča in s prav posebnim gestikuliranjem poskuša zmotiti nasprotnikovo koncentracijo, se je po tekmi pritoževal, da ga je LeBron James oropal tradicionalne rutine. Pri tem je citiral direktorja franšize iz New Yorka Bretta Yormarka.
''Rekel mi je 'naredi mi uslugo in se prosim pomakni nazaj, da te ne bodo varnostniki vrgli ven.' LeBron je cmera. Vem, da je on od varnostnikov zahteval, naj me prestavijo. Ne mara, kadar ga prisilim, da zgreši. Misli, da je močnejši od vseh v ligi NBA,'' je povedal 79-letni supernavijač.

Vodja varnostne službe je potrdil, da je ekipa Cleveland Cavaliers res zahtevala, naj se gospod Whammy vrne na svoje mesto, LeBron pa po tekmi ni želel podati komentarja. Ob vprašanju, ali je varnostnika zaprosil, naj umakne navijača mrežic, je novinarju namenil le mrk pogled, uradnik ob njem pa je ustrelil ''naslednje vprašanje''.

Motenje nasprotnika med izvajanjem prostega meta je del košarkarske folklore. Glede na to, da se je gospod Whammy moral vrniti na svoje mesto, upravičeno sklepamo, da njegova metoda deluje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.