Šport > Košarka
15 ogledov

Veteran Penny Hardaway pri Miamiju

Po sezoni 1995/96, ko sta skupaj igrala v Orlandu, bosta Shaquille O'Neal in Anf Žurnal24 main
Anfernee Hardaway - Penny in Shaquille O'Neal sta nazadnje skupaj igrala v dresih Orlando Magica. Ne boste verjeli, bilo je v sezoni 1995/96. V prihajaoči sezoni, 2007/2008, 12 let pozneje, bosta svoje moči znova združila, tokrat v dresih Miami Heata. Želita si ponovno osvojititi naslova prvaka lige NBA, in sicer skupaj.
P enny Hardaway, danes star 36 let, je zadnjo tekmo odigral novembra 2005, v četrtek pa je podpisal pogodbo z moštvom Miami Heat. Tako se bo pridružil svojemu nekdanjemu soigralcu iz srede 90-ih, Shaquillu O'Nealu. "Penny je igralec, ki je nastopal na tekmah All starts, to že pomeni nekaj. Za njim je izjemna kariera,“ je dejal predsednik Miami Heata Pat Riley. Po besedah moštva Hardaway ni bil dosegljiv za izjave.

Penny Hardaway je na tekmah vseh zvezd (All stars) nastopil štirikrat. Njegovo povprečje doseženih točk v karieri je dobrih 15, v moštvu pa naj bi zavzel mesto Eddija Jonesa, ki je letos zapustil Miami in se pridružil Dallas Mavericksom.

 
 

Navdušeni smo bili nad njegovim vztrajnim delom in predanostjo. Letos poleti je treniral z željo po vrnitvi v NBA. Penny je izkušen igralec, ki nam lahko pomaga na različne načine.

Pat Riley, predsednik Miami Heata

 


Miami se poskuša okrepiti

Miami pospešeno polni verzeli v moštvu: prejšnji mesec se je moštvu pridružil Smush Parker (prej član Los Angeles Lakersov), želeli pa so tudi Moja Williamsa, ki pa je ostal v Milwaukeeju. Na seznamu želja sta (bila) tudi Mickael Pietrus in James Posey, do konca prestopnega roka pa se bo moštvu gotovo pridružil še kdo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.