Šport > Košarka
12 ogledov

Video: Množični pretep v Vršcu

V finalu srbskega prvenstva so pele pesti. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Zaradi pretepa med košarkarji Partizana in Hemofarma v Vršcu je sodnik pred koncem srečanja izključil štiri igralce. Konec tekme so odigrali trije košarkarji proti trem.

Finale srbske košarkarske lige med Partizanom in Hemofarmom je zaznamovalo provociranje navijačev in množični pretep med košarkarji in navijači ob koncu dvoboja, zaradi česar so tekmo dokončali le po trije košarkarji na vsaki strani.

 

V zadnji minuti pri vodstvu Partizana z 80:78 je napetost dosegla vrhunec. Po grobem prekršku nad domačim košarkarjem so mu soigralci skočili v bran, kar je bil povod za množičen pretep, ki si ga lahko ogledate tudi s klikom na zavihek video zgoraj. Pretep se je razširil še med navijače na tribuni, ki jih je šele po 15 minutah pomirila policija. Sodniki so ob koncu dovolili, da tekmo končajo po trije igralci na vsaki strani, Partizan pa je prišel do druge zaporedne zmage.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.