Šport > Košarka
1 ogledov

Vilfan: EP edinstvena priložnost

Vilfan pričakuje, da bo Olimpija dvignila raven igre. (Foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
"Upam, da bodo v naslednjem tednu vsi, ki delajo okoli kandidature, pripravili dodatne papirje, podatke in dokumente ter odgovorne prepričali, da se organizacija EP-ja v košarki splača," pravi Peter Vilfan.

Nekdanji košarkar, danes pa TV komentator Peter Vilfan velja za velikega zagovornika organizacije evropskega prvenstva v košarki leta 2013.

 

Današnjo odločitev vlade, da prestavi dokončno odločitev, pa je komentiral: "Ne vem, kaj naj rečem. Treba je vedeti, da za vlado odločitev ni enostavna. Sam nisem podpornik vlade ali politike, jih pa razumem. Prvič je vprašanje denarja, ki ga je treba dati, potem pogledati vse druge vidike. Sam sem zagovornik tega, da evropsko prvenstvo dobimo, saj gre za enkratno priložnost, ki se ne bo nikoli ponovila. Moramo vedeti, da smo do tega izhodišča prišli zaradi situacije, ki vlada v Evropi in svetu, zaradi krize in recesije. Razmišljati je treba tudi v tej smeri. Ne bi se želel delati pametnega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.