Šport > Košarka
19 ogledov

Vodstvo Krke z opozorilnimi ukrepi

Krka, Ivan Velić KZS/alesfevzer.com
Košarkarjem Krke se uvod v novo sezono ni posrečil, vodstvo kluba pa je že zavihalo rokave in skuša z določenimi ukrepi prebuditi neuspešno zasedbo.
"Čeprav so naši košarkarji sezono slabo začeli, v klubu ne mislimo vreči puške v koruzo. Vsi v klubu, uprava, trenerji in igralci se zavedamo stanja v ekipi, ki deluje anemično, nezbrano in utrujeno. Kot vse kaže, se določene zadeve v ekipi in igri še niso poklopile, zato ocenjujemo, da lahko samo še bolj zagnano delo, večja borbenost in ekipni duh vodita v dvig samozaupanja in s tem v izhod iz krize," so v sporočilu za javnost zapisali vodilni možje Krke, ki je sezono odprla s superpokalnim porazom proti Tajfunu, v regionalni ABA ligi pa se nahaja na dnu lestvice.

"Uprava kluba je že izvedla nekatere opozorilne ukrepe, ki naj bi pripomogli k izboljšanju igre in borbenosti na tekmah. V vodstvu kluba košarkarjem in njihovemu strokovnemu štabu zaupamo. Prepričani smo, da bodo v nadaljevanju sezone pokazali, da znajo in zmorejo veliko več."

Krkaše v naslednjem obdobju čakajo še obračuni v Fibinem pokalu, vodilni možje kluba pa verjamejo, da se bo rezultatska krivulja obrnila navzgor: "Vsi verjamemo, da se bodo igra in s tem tudi rezultati izboljšali in apeliramo na vse, ki jim ni vseeno, kaj se v klubu dogaja, za strpnost in pomoč. Vse ljubitelje košarke prosimo za bodrenje in navijanje na tekmah, igralci pa obljubljajo, da si bodo s svojo igro in odnosom do Krkinega dresa to podporo tudi zaslužili."
Komentarjev 1
  • ljimonad 15:07 20.oktober 2015.

    ma nagnati vsaj polovico uprave, katera je zapravila kup denarja za nikakve okrepitve. sramotno je da mladi slovenski igralci bežijo iz novega mesta, tja pa prihajajo neki tujci kateri so pri koncu kariere, ali pa spoh do nje nikoli ne ...prikaži več bodo prišli. žalostno pa največ denarja imajo