Šport > Košarka
22 ogledov

Vračam se v Ljubljano

salin finska ep EPA
Na evropskem prvenstvu v Litvi med najprijetnejša presenečenja sodi Finska, pomembno vlogo v njej pa ima tudi član Uniona Olimpije Sasu Salin.

Finski branilec Sasu Salin je na EP na šestih dvobojih v povprečju zbral 7,3 točke, 3,5 skoka in 0,8 podaje. "Čakata nas še dve tekmi v drugem delu tekmovanja. Pomerili se bomo z Gruzijo in Slovenijo. Vsak tekma je za nas zelo težka, ni lahkih tekmecev. Vsakič bomo morali trdo garati in upati, da se bo dobro končalo za nas," je po tekmi z Rusijo, kjer so Finci izgubili s 60:79, sam pa je v statistiko vpisal le en skok, dejal Salin. Ta o ponedeljkovem dvoboju s Slovenijo še ni razmišljal: "Seveda poznam nekaj slovenskih igralcev. Z nekaterimi sem igral skupaj, nekateri pa so bili na drugi strani. A do te tekme je še daleč. Zdaj bi vam težko povedal kaj pametnega."

Salin se v zadnjem času ni veliko omenjal v povezavi z Olimpijo. Ali bo ostal v Ljubljani? "Zdaj me vidite v Litvi, me pa boste tudi v Sloveniji. Seveda bom prišel v Ljubljano. Z novim trenerjem Sašem Filipovskim se sicer še nisem pogovarjal, a vsekakor pridem." O govoricah, da bo morda zapustil klub, ali odšel kam na posojo, ne ve ničesar. "Ne poznam podrobnosti, a v Slovenijo se vračam kot košarkar Olimpije."

Komentarjev 1
  • KOŠARKAmanija 17:43 10.september 2011.

    Gremo Slovenija!!! Navijaj z nami: www.facebook.com/KosarkaManija in zadeni nov LED TV Gorenje ter mobilnika Nokia/Samsung!