Šport > Košarka
24 ogledov

Vročica sterilna brez Slovencev

chris bosh dwayne wade Profimedias
Miami Heat so v noči na sredo izgubili proti Milwaukee Bucks z 79:91. Slovenca v dresu vročice Goran Dragić in Beno Udrih zaradi poškodb nista zaigrala.

Hassan Whiteside in Chris Bosh sta za Miami dosegla po 23 točk, Khris Middleton jih je za Milwaukee prispeval 22.

Milwaukee Bucks so tokrat izkoristili odsotnost kar štirih poškodovanih igralcev Miamija, med njimi Dragiča in Udriha, in pred očmi mnogih znanih oseb v dvorani, tekmo si je med drugimi ogledal tudi boksarski šampion Floyd Mayweather, prišli do nove zmage. Košarkarji Miamija so se na tekmi tudi poklonili v ponedeljek preminulemu kitaristu in ustanovitelju skupine Eagles Glennu Freyju s pesmijo The Heat Is On, ki je himna ekipe že od leta 1988.

Na tekmi je sicer blestel Khris Middleton, ki je za Milwaukee dosegel 22 točk, Greg Monroe je ob 15 točkah prispeval še deset ujetih žog. Miami, ki bo drevi gostoval pri Washingtonu, je vknjižil drugi zaporedni poraz kljub dobrima predstavama Whitesida in Bosha.

Branilec vročice Dwyane Wade ni imel svojega dne, tekmo je končal z le dvema točkama ob metu 1-6, še vedno pa ima težave s poškodovano ramo. Milwaukee je že ob polčasu vodil z 49:39, v tretji četrtini pa pobegnil že na 75:57.

"Khris Middleton lahko vpliva na tekmo na več načinov. Lahko zadeva koše ali te pripravi drugim. Njegove podaje so res neverjetne. Nocoj smo skušali Miamiju precej otežiti tekmo in uspelo nam je. V napadu smo bili brezhibni," je po tekmi dejal začasni trener Milwaukeeja Joe Prunty.

Liga NBA. izidi:

Miami Heat : Milwaukee Bucks 79:91
Goran Dragić in Beno Udrih za Miami nista igrala

New Orleans Pelicans : Minnesota Timberwolves 114:99
Denver Nuggets : Oklahoma City Thunder 104:110
Phoenix Suns : Orlando Pacers 94:97

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.