Šport > Košarka
31 ogledov

Vstopnice za Panathinaikos kopnijo

Goran Jagodnik bo nagrado za najbolj koristnega igralca prejel v četrtek zvečer Žurnal24 main
Osem dni pred tekmo Olimpije s Panathinaikosom je le še nekaj 10 vstopnic za spodnji sektor dvorane v Stožicah. 12 tisoč navijačev pričakuje Goran Jagodnik, ki je dal intervju za Euroleague.net.
Hitro po vstopnico!
Za spodnji sektor dvorane v Stožicah je za tekmo Olimpije z grškim Panathinaikosom le še nekaj 10 vstopnic za košem (po 14 evrov). Še kakšnih 2.000 pa je vstopnic za zgornji sektor (po 9 evrov). Hitro torej na Eventim.si ali na najbližjo bencinsko črpalko.

Union Olimpija v četrtek gostuje pri Olimpii Milanu. To bo srečanje drugega kola Evrolige, potem ko so v prvem v domačih Stožicah zmaji po dveh podaljških s 95:90 premagali Efes Pilsen. Z osmimi točkami v podaljških je bil eden od junakov zmage Goran Jagodnik. S tem si je prislužil intervju za uradno spletno stran tekmovanja. Pravi, da mu veliko pomeni, da po 11 letih na tujem znova igra za slovenski klub. "Pri svojih 36 letih sem odigral že veliko velikih tekem in zato sem vesel, da jih še vedno lahko. Zmaga je bila posebna, ker smo jo dosegli doma. 11 let sem igral v tujini in morda so doma že pozabili, kako dobro lahko igram. Zadovoljen sem, da še vedno lahko igram na najvišji ravni in da lahko to dokažem v Ljubljani." Na Euroleague.net so ga malo za hec, malo zares vprašali, ali jih ima res 36, ko pa igra kot 25-letnik. "Sem star 36 let, sem, a vsak dan treniram, ne kadim in ne ponočujem veliko. Dobro skrbim za svoje telo. To je najbrž ključ za moj uspeh. Ne počnem ničesar posebnega. Morda so to moji slovenski geni!"

Sem star 36, sem, a vsak dan treniram, ne kadim in ne ponočujem veliko. Dobro skrbim za svoje telo. To je najbrž ključ za moj uspeh. Morda so to moji slovenski geni
Goran Jagodnik

Po turbulentnem poletju se Olimpija zdaj postavlja na noge in to je znal Jagodnik izpostaviti za evropske bralce. "Pri Olimpiji je stanje vse boljše. Ekipi gre bolje in bolje. Imamo lepo priložnost, da dokažemo, da je Olimpija še vedno velik evropski klub." O trenerju Juretu Zdovcu pa je povedal: "Ni legenda le v Sloveniji, je legenda nekdanje Jugoslavije in Evrope. Lepo je, da imaš legendo za trenerja. Tako vsak na tvoj klub gleda drugače, bolj resno." V šali je priljubljeni Jagoda dejal, da bo Olimpiji dokazal, da so z njim podpisali prepozno, in nato pojasnil, zakaj v Ljubljani padajo največji evropski klubi: "Naši navijači poznajo košarko in zato je tekmecem še težje. Ko igramo dobro, pride veliko navijačev. Za naslednjo tekmo s Panathinaikosom pričakujemo 12 tisoč navijačev. Olimpija je v minulih sezonah premagala CSKA in Olympiakos, a se ni uvrstila v Top 16. Upam, da je zmaga nad Efesom prvi korak, da nam po mnogih letos le uspe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.