Šport > Košarka
32 ogledov

Vujačić tesno izgubil s Sacramentom

saša vujačić new york knicks nba Profimedias
Košarkarji Sacramento Kings so davi v ligi NBA premagali New York Knicks s Slovencem Sašo Vujačićem z 99:97. Vujačić je tokrat na parketu prebil 18 minut, dosegel osem točk, dvakrat je zadel za tri.

New York je bil v končnici blizu preobratu. Gostitelji so v zadnjem delu še vodili za 10 točk (80:70), gostje pa so se jim povsem približali. V končnici je imel Carmelo Anthony ob zadnjem pisku sirene z metom za tri točke celo možnost, da New York osvoji obe točki.

Anthony je tokrat dosegel kar 23 točk in temu dodal 14 skokov. Pri zmagovalcih je Cousins DeMarcus dosegel 27 točk in 11 skokov, Sacramento pa je celo tekmo odigral le z osmimi košarkarji.

V dresu Sacramenta se je izkazal Rajon Rondo, ki je imel na koncu v statistiki 16 točk in 12 podaj, poleg tega pa je v zadnji četrtini z vrhunskim zabijanjem poskrbel za zmago gostov. Svojemu izkupičku je dodal še devet ujetih žog in tako le za en skok zgrešil svoj peti trojni dvojček to sezono.

New York je sicer pokazal napredek glede na zadnji poraz proti Utahu, predvsem igra v prvi četrtini jim je šla bolje, ko so dosegli kar pet točk več, kot na prejšnjem srečanju. Bo pa svoj met moral izboljšati Anthony, ki je s 23 zadetki iz 67 poskusov še dolžnik ekipe.

New York bo v noči na nedeljo igral pri Portlandu, medtem ko ima Sacramento proste kar naslednje štiri večere, v noči na sredo bo doma gostil Houston.

Na sporedu so bile štiri tekme. Vse zmage so ostale doma. Brooklyn Nets so premagali Philadelphia 76ers s 100:91, Oklahoma City Thunder Atlanta Hawks s 107:94 in Chicago Bulls Los Angeles Clippers s 83:80. Pri Oklahomi je bil spet izredno razpoložen Kevin Durant s 25 točkami, 12 skoki in 10 podajami. Po 23 točk sta dodala Russell Westbrook in Serge Ibaka.

Liga NBA, izidi:

Sacramento Kings : New York Knicks 99:97
Saša Vujačić 8 točk in 2 skoka za New York

Brooklyn Nets : Philadelphia 76ers 100:91
Oklahoma City Thunder : Atlanta Hawks 107:94
Chicago Bulls : Los Angeles Clippers 83:80

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.