Šport > Košarka
7 ogledov

Vujačić zmagal, Dragić in Udrih izgubila

goran dragić Youtube
Kratkohlačniki iz New Yorka, za katere igra Saša Vujačić, so premagali Charlotte Hornets. Miami Heat, ekipa Gorana Dragića in Bena Udriha, so doma izgubili proti volkovom iz Minnesote.

V severnoameriški košarkarski ligi NBA je New York Knicks v svoji dvorani premagal Charlotte Hornets s 102:94, vendar se slovenski košarkar Saša Vujačić ni vpisal med strelce.

Praznih rok je na domačem igrišču ostal Miami Heat, ki je z 91:103 izgubil proti Minnesoti Timberwolves. Goran Dragić je dosegel 16 točk, medtem ko Beno Udrih ni igral.

''Zadnje tri dni smo trdo trenirali. Pred tekmo smo se počutili dobro. Bolje zdaj kot pozneje. Upam, da se bomo iz tega nekaj naučili,'' je po porazu dejal Dragić.

New York se je veselil svoje šeste zmage v letošnji sezoni. Največ zaslug zanjo ima novinec v ligi NBA Kristaps Porzingis, ki je dosegel 29 točk, imel pa je tudi 11 skokov. Vujačić je igral tri minute, vendar ni dosegel točke. V ekipi Charlotte Hornets se je z 31 točkami izkazal Kemba Walker.

Nekoliko nepričakovano je moral Miami pred svojimi navijači priznati premoč Minnesote, ki je tako prišla do svoje pete zmage v letošnji sezoni, medtem ko je Miami ob šestih zmagah četrtič izgubil. Dragić je igral 36 minut, dosegel je 16 točk ter imel devet podaj in dva skoka. Udrih je obsedel na klopi, najboljši strelec Miamija pa je bil Hassan Whiteside z 22 točkami. Za zmago Minnesote je Andrew Wiggins prispeval 24 točk, Kevin Martin pa 17.

Liga NBA, izidi:

Washington Wizards : Milwaukee Bucks 115:86
Brooklyn Nets : Atlanta Hawks 90:88
Detroit Pistons : Cleveland Cavaliers 104:99
Miami Heat : Minnesota Timberwolves 91:103
New York Knicks : Charlotte Hornets 102:94
New Orleans Pelicans : Denver Nuggets 98:115
Golden State Warriors : Toronto Raptors 115:110

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.