Šport > Košarka
8 ogledov

Vulkanski prah preprečil obisk

Žurnal24 main
Zaradi izbruha vulkana na Islandiji selektor slovenske košarkarske reprezentance Memi Bečirović in športni direktor Walter Jeklin nista mogla obiskati slovenskih reprezentantov na delu v Španiji.

Selektor Memi Bečirović in športni direktor Walter Jeklin, ki bi se morala v soboto v San Sebastianu po tekmi med Lagun Arom in Regal Barcelono sestati z Domnom Lorbkom in se še enkrat v živo pogovoriti z Jako Lakovičem in Erazmom Lorbkom, sta morala zaradi težav z letalskim prometom zaradi vulkanskega prahu, ki se je vzdignil po izbruhu vulkana na Islandiji, pot odpovedati. Z Domnom se bo delegacija KZS sestala v drugi polovici maja, ko se bo Ljubljančan vrnil v domovino.

"Nevšečnosti, ki jih je vulkanski prah povzročil v Evropi, so nam prekrižale poti v San Sebastian, kjer bi se sestali z vsemi reprezentanti na delu pod španskim soncem. Z Walterjem Jeklinom sva želela slišati Domnovo mnenje o igranju za slovensko reprezentanco in se v živo tudi pogovoriti z Erazmom Lorbkom in Jako Lakovičem, ki sta sodelovanje sicer že potrdila. Čeprav se nismo uspeli dobiti na štiri oči, pa sva se z Domnom, tako kot z vsemi drugimi, že nekajkrat slišala po telefonu, dokončno pa se bomo dogovorili, ko bo Domen Lorbek spet v Sloveniji," je nastali zaplet pokomentiral Bečirović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.