Šport > Košarka
25 ogledov

Vulkanski prah preprečil obisk

Žurnal24 main
Zaradi izbruha vulkana na Islandiji selektor slovenske košarkarske reprezentance Memi Bečirović in športni direktor Walter Jeklin nista mogla obiskati slovenskih reprezentantov na delu v Španiji.

Selektor Memi Bečirović in športni direktor Walter Jeklin, ki bi se morala v soboto v San Sebastianu po tekmi med Lagun Arom in Regal Barcelono sestati z Domnom Lorbkom in se še enkrat v živo pogovoriti z Jako Lakovičem in Erazmom Lorbkom, sta morala zaradi težav z letalskim prometom zaradi vulkanskega prahu, ki se je vzdignil po izbruhu vulkana na Islandiji, pot odpovedati. Z Domnom se bo delegacija KZS sestala v drugi polovici maja, ko se bo Ljubljančan vrnil v domovino.

"Nevšečnosti, ki jih je vulkanski prah povzročil v Evropi, so nam prekrižale poti v San Sebastian, kjer bi se sestali z vsemi reprezentanti na delu pod španskim soncem. Z Walterjem Jeklinom sva želela slišati Domnovo mnenje o igranju za slovensko reprezentanco in se v živo tudi pogovoriti z Erazmom Lorbkom in Jako Lakovičem, ki sta sodelovanje sicer že potrdila. Čeprav se nismo uspeli dobiti na štiri oči, pa sva se z Domnom, tako kot z vsemi drugimi, že nekajkrat slišala po telefonu, dokončno pa se bomo dogovorili, ko bo Domen Lorbek spet v Sloveniji," je nastali zaplet pokomentiral Bečirović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.