Šport > Košarka
17 ogledov

Wade in James? To je strašno

Žurnal24 main
Tracy McGrady, član Detroit Pistons, je naslednji, ki si je dovolil spregovoriti nekaj besed o projektu Miami Heat. Medtem ko se ni dotaknil Chrisa Bosha, je ošvrknil LeBrona Jamesa in Dwayana Wada.

Tracy McGrady je zvezdne trenutke preživljal v dresu Houston Rockets, ko je s kitajskim velikanom Yaom Mingom sestavljal enega najmočnejših tandemov v ligi NBA. V letošnji sezoni T-Mac nosi dres Detroit Pistons in ima bolj kot ne obrobno vlogo. Veliko večjo vlogo imata pri Miami Heat Dwayane Wade in LeBron James, ki s Chrisom Boshom sestavljata tako imenovani veliki trojček. No, Wade, James in Bosh v letošnji sezoni svojega vzdevka prav velikokrat niso izkoristili. McGrady pozna razlog za skromne predstave trojice. "Ko sta LeBron in Wade skupaj na parketu, je to videti strašno,“ je dejal član Detroit Pistons in v nadaljevanju potegnil vzporednice z veliko trojico Boston Celtics: "Wade in James se ne dopolnjujeta, preveč sta si podobna. Poglejte Boston. Ray Allen je pravi šuter in ne potrebuje žoge, Paul Pierce je nizko krilo, ko pa jima dodate Kevina Garnetta … LeBron in Wade nista takšna. Oba potrebujeta žogo, a ne mečeta tako kot Allen. Zato imajo problem, ne moreta najti igre, da bi bil eden glavni, in zato so slabi, ko igrata skupaj.“ McGrady sicer zelo dobro ve, o čem govori, saj je tudi sam podoben igralec. "Med njima ni kemije. Vem, o čem govorim, tudi jaz sem tak. Ne morem stati na parketu in čakati, da žoga pride do mene,“ je še dejal Tracy McGrady.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.