Šport > Košarka
9 ogledov

Wade v prazničnem duhu

sport_wade_miami_reuters Žurnal24 main
Košarkarski zvezdnik Dwyane Wade je v prazničnem času polepšal življenje družini, ki je zaradi požara nedavno ostala brez doma. Z zabavo je razveselil tudi številne otroke.

Zvezdnik Miamija in najboljši strelec aktualne sezone lige NBA Dwyane Wade je pred prazniki razveselil družino z južne Floride. Ta je zaradi požara, ki ga je nenamerno povzročil družinski član, ostala brez strehe nad glavo. Tik pred božičem je Wade družini poklonil ključe nove hiše, ki so jo delno že opremili s pohištvom, zraven tega pa je članom družine podaril še nekaj oblačil in novoletnih daril. "To je nekaj, kar poskušam naučiti svoje otroke. Ne gre za to, kaj dobiš, pomembno je, kaj daš drugim iz tistega, kar si prejel sam," je ob tem povedal Dwyane Wade.

26-letnik, sicer oče dveh otrok, je s svojo "Wade's World foundation" razveselil tudi 350 otrok, za katere je priredil zabavo, sto srečnežev pa si je ogledalo tekmo med Miamijem in Bojevniki iz Golden Stata. Poleg tega je deset tisoč dolarjev namenil še trem organizacijam, ki skrbijo za otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.