Šport > Košarka
1 ogledov

Walsh: Vem, da bom zadeval

Žurnal24 main
Glede na izkušnje Olimpije z Američani, ki so si redko zaslužili oceno solidno, kaj šele kakšno boljšo, ni bilo malo skeptikov, ki so se spraševali o sposobnostih Matta Walsha.

Sedemindvajsetletnik, ki nosi številko 44, je trenutno v Turčiji, kjer so zmaji v sredo ugnali Galatasaray. "Lepo je zmagati. Sicer smo že vodili za 15 ali 17 točk, nato pa so se Turki približali," je o srečanju dejal Walsh, ki je dosegel 11 točk, in nato še ocenil svojo igro.

"Zgrešil sem nekaj metov, vendar me to ne skrbi, saj vem, da bom začel dobro zadevati. Sicer sem znan po svojih metih za tri točke, ampak zame je bolj pomembno, da imam dobre soigralce. Tako lahko čakaš na svoje priložnosti, odprte mete in jih nato lažje izkoristiš," je povedal 197 centimetrov visoki košarkar, ki je v prejšnji sezoni nastopal za Spirou Charleloi, prej za špansko Manreso, še prej pa za grško Lariso. Bil je tudi član moštva Miami Heat, a se tam ni naigral.

Walsha in ostale varovance Jureta Zdovca pa po četrtkovem prostem dnevu čaka obračun z Efes Pilsnom, ki bo mnogo trši oreh kot Galatasaray: "Videl sem jih igrati. So zelo nadarjena ekipa, imajo odlične igralce, zato bo to trda tekma. Veselimo se je, saj potrebujemo težka srečanja. Mislim, da ima Olimpija lahko dobro sezono, kakovostno smo pokriti na vseh položajih. Veselim se sezone, mislim, da lahko marsikoga presenetimo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.