Šport > Košarka
72 ogledov

Z Dragićem le o zdravju njegove žene

Goran Dragić Saša Despot
Legendarni Pat Riley, nekdanji trener in predsednik moštva s Floride, verjame, da bo slovenski košarkar Goran Dragić kariero nadaljeval v Miamiju.

Predsednik moštva iz severnoameriške košarkarske lige NBA Miami Heat Pat Riley je v petek dejal, da je Goran Dragić njihov prosti agent in lahko s tega vidika dobi pogodbo za naslednjih pet let. Riley je povedal, da se z Dragićem trenutno ne pogovarja o drugem kot o zdravju njegove noseče soproge.

"Nič ni bilo diskusij. Trenutno je v Sloveniji z ženo, ki bo rodila čez mesec in pol. Kaj drugega komunikacij razen elektronskih sporočil o zdravju njegove žene ni bilo," je dejal Riley, vendar pa izrazil prepričanje, da si Dragić želi ostati v Miamiju.

"To je povedal, ko je prišel k nam. Zaveda se, da smo se zanj morali veliko odpovedati in želi si ostati tu. To mi je povedal na zadnjem sestanku in 1. julija bomo izvedeli," je povedal Riley.

Miami je 19. februarja kupil Dragića skupaj z njegovim bratom Zoranom. Prestopni rok je 1. julija in ameriški mediji poročajo, da Miami Heat razmišlja o 80 milijonov dolarjev vredni petletni pogodbi za slovenskega organizatorja igre. Za Slovenca pa se zanimajo tudi drugi klubi, med njimi Los Angeles Lakers in New York Knicks, kjer bi lahko dobil še več denarja.

Dragić se trenutno mudi v Sloveniji, kjer predstavlja svojo novo biografijo Dajte Gogiju žogo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.