Šport > Košarka
14 ogledov

"Z menoj bi bili prvaki"

Amare Stoudemire je zelo samozavestno Jamesu razkril, zakaj še vedno nima šampio Žurnal24 main
Center Phoenix Suns Amare Stoudemire je prepričan, da bi Cleveland Cavaliers skupaj z njim in LeBronom Jamesom postali prvaki lige NBA, če bi ga konjeniki pred sezono pripeljali v svoje vrste.

LeBronu Jamesu znova ni uspelo stopiti na vrh lige NBA. Potem ko je kralj James skupaj z ostalimi košarkarji Cleveland Cavaliers lani obstal v konferenčnem finalu (izločil jih je Orlando Magic), je letos sezono zaključil že v konferenčnem polfinalu, ko so bili v seriji na štiri zmage boljši Boston Celtics. Center Phoenix Suns in soigralec slovenskega reprezentanta Gorana Dragića Amare Stoudemire pa je prepričan, da bi James letos osvojil naslov, če bi ga konjeniki pred začetkom sezone pripeljali v svoje vrste. Pred začetkom letošnje sezone je bil namreč odlični center v kombinacijah za prestop h Clevelandu, toda slednji so se nato raje odločili za Antawna Jamisona iz Washingtona. Jamison ni pokazal praktično ničesar, medtem ko Stoudemire letos igra v odlični formi. "Če bi podpisali z menoj, bi še vedno bili v igri. Še več, menim, da bi LeBron postal prvak,“ je zelo samozavestno dejal Stoudemire, ki je s Phoenixom še vedno v igri – v finalu zahodne konference se sonca merijo z Los Angeles Lakers.

James tako želenega naslova naslednjo sezono bržkone ne bo lovil v dresu Clevelanda, saj mu je potekla pogodba s konjeniki. Kdo bo LeBrona zvabil v svoje vrste, še ni jasno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.