Šport > Košarka
530 ogledov

Zabijanje leta v ligi NBA

Derrick Jones Jr. twitter
Sinočnje tekme v ligi NBA so ponudile spektakularno potezo.

V ekipi Gorana Dragića so prepričani, da je njihov košarkar poskrbel za zabijanje sezone v ligi NBA. Na domači tekmi proti Torontu se je namreč z atraktivno potezo izkazal član Miamija Derrick Jones Jr., ki je silovito zaključil protinapad Vročice. Nekoliko nenatančno podajo je sicer prispeval Bam Adebayo, ki je soigralca tako prisilil v visok skok, Jones Jr. pa je žogo preprosto zalučal skozi obroč.

To je bila sicer ena redkih stvari, ki si jih je bilo vredno zapomniti v predstavi Miamija proti eni najboljših ekip v ligi. Toronto je tekmo na Floridi dobil s 125:104, pri poražencih pa je Dragić zbral 11 točk, štiri skoke in tri podaje. Jones Jr. je poleg zabijanja na tekmi le še enkrat uspešno vrgel na koš, skupno se je ustavil pri štirih točkah. V uteho mu ostaja dejstvo, da o njegovi potezi govori veliko število športnij medijev v ZDA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.