Šport > Košarka
25 ogledov

Žalil sodnike in dobil ogromno kazen

marc cuban Reuters
Lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban bo moral zaradi kletvic, ki jih je po porazu proti Los Angeles Clippers izrekel sodnikom, plačati kar 100.000 ameriških dolarjev denarne kazni.

Ameriški poslovnež Mark Cuban je po tekmi proti Los Angeles Clippers, na kateri je njegova ekipa zapravila 17 točk prednosti, znorel nad delilci pravice, kar ga bo stalo 100.000 ameriških zelencev.

''Zadnje tri, štiri minute je bilo kot na tekmah v končnici. Vsi so jezikali in kot po tekočem traku dobivali tehnične napake, prava norišnica,'' je po tekmi povedal veteran Dallasa Shawn Marion. ''Če te to odvrne od glavnega cilja, potem boš izgubil tekmo,'' je dodal ameriški košarkar.

Dallas je imel v preteklih dneh dvakrat srečo v zaključku tekme, ko so mu sodniki z napačno odločitvijo pomagali do zmage, a takrat Cuban ni imel pripomb. Ko pa je sodniška odločitev oškodovala teličke, je 55-letni lastnik kluba pokazal svoj pravi obraz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.