Šport > Košarka
15 ogledov

Zdovc: "Manjkal nam je igralec v rotaciji"

Jure Zdovc se je nekajkrat spet pošteno razjezil nad delom sodnikov. (Foto: Bošt Žurnal24 main
"Manjkal nam je kakšen igralec v rotaciji in to zamerim ljudem v klubu, da ga nismo uspeli pripeljati," se je Jure Zdovc pridušal po končani tekmi z Barcelono, ki jo je Union Olimpija izgubila za točko.

Kakšna je vaša ocena tekme?

Pravzaprav je bila na koncu super tekma. V prvem polčasu se nam je poznala nervoza, a smo jo kar dobro odnesli. Lahko bi bilo še slabše. V drugem delu smo jih ujeli in smo bili tudi boljši. Prisilili smo jih, da so se nam prilagajali. Vsaka čast fantom, imeli smo zadnji met in s tem možnost za zmago. Žal ni bilo več možnosti za minuto odmora, ampak nikomur nič ne zamerim. Manjkal nam je kakšen igralec v rotaciji in to zamerim ljudem v klubu, da ga nismo uspeli pripeljati. Ampak tako je, gremo dalje.

 

Pinkneyja ste posadili na klop.

Si je zaslužil, da igra? Ni bil pravi, ni imel pravega ritma. Bil je prepočasen. Tekmec je preveč atletska ekipa. Ni si zaslužil igre, brez njega pa smo igrali bolje. Ne vidim razloga, da bi bil na parketu.

 

Kaj pa obramba na Navarru?

V prvem polčasu je prišel v igro, sam pa sem zamudil in nisem na igrišče poslal Saša Ožbolta. Takrat je dal dve trojki in se razigral. J ... ga, on ima to kakovost, da lahko rešuje tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.