Šport > Košarka
26 ogledov

Zdovc med kandidati za klop Panathinaikosa

krka spartak zdovc Boštjan Tacol
Številni grški mediji v zadnjem času s pospešenim ritmom iščejo naslednika legendarnega Željka Obradovića na klopi Panathinaikosa. Med kandidati tudi nekdanji slovenski selektor Jure Zdovc.

Le nekaj minut po dokončnem slovesu Željka Obradovića od Panathinaikosa so grški mediji že začeli lov na njegovega naslednika. V javnost so poslali več različnih imen. Trenutno naj bi bil v najboljšem položaju Dimitris Itoudis, ki je bil pomočnik Obradovića in tako tudi odlično pozna ekipo. Če vodilni možje Panathinaikosa in Itoudis ne bodo našli skupnega jezika, naj bi bil naslednji na listi želja slovenski strokovnjak Jure Zdovc. Eden naših najboljših košarkarjev vseh časov si je ime ustvaril z vodenjem Union Olimpije in slovenske reprezentance. Trenutno nekdaj odlični branilec sedi na klopi Spartaka iz St. Petersburgu, s katerim ga pogodba veže še za dve sezoni. Verjetno pa v primeru donosne ponudbe iz Aten Zdovc ne bi veliko razmišljal.

Lakovič pred vrati Unicaje

V prihodnjih dneh bo novega delodajalca najverjetneje dobil tudi izkušeni slovenski organizator igre Jaka Lakovič, ki je v lanski sezoni nosil dres Galatasarayja. Po poročanju sportsport.ba naj bi 34-letnik bogato kariero nadaljeval v Španiji pri Unicaji iz Malaga, kjer si ga želi videti trener Jasmin Repeša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.