Šport > Košarka
22 ogledov

Zdovc: "Rezultati so bili vrhunski"

V zadnjem desetletju je le Zmago Sagadin na klopi Uniona Olimpije zdržal dlje od
1/25
Žurnal24 main
"Zmanjkalo mi je volje in energije za nadaljevanje," je o odhodu z mesta trenerja Uniona Olimpije povedal Jure Zdovc. V galeriji smo napravili sestavljanko iz kock njegove dveinpolletne službe pri zeleno-belih.
Zahvaljujem se vsem, ki so mi stali ob strani, a mi je v tem trenutku zmanjkalo volje in energije za nadaljevanje. Letos smo dosegli in presegli vse zastavljene cilje in verjamem, da bo krona sezone tudi naslov državnih prvakov.
Jure Zdovc

Le dan po porazu na finalnem turnirju lige NLB je Jure Zdovc nepreklicno zapustil Union Olimpijo. Nekdanji reprezentant in košarkar zmajev je moštvo prevzel decembra 2008, v letošnji sezoni pa dosegel tudi največji uspeh z dolgo pričakovano uvrstitvijo med Top 16 Evrolige. Kot so medijem sporočili iz kluba, bo moštvo do nadaljnjega vodil njegov dosedanji pomočnik Miro Alilović, so sporočili iz Uniona Olimpije.
GALERIJA ZDOVČEVE DVEINPOLLETNE SLUŽBE PRI OLIMPIJI.

"Da zapustim mesto trenerja Uniona Olimpije, sem se odločil iz osebnih razlogov," je v odstopni izjavi povedal Zdovc. "Glede na pogoje, v katerih smo delovali v zadnjih dveh letih in pol, sem prepričan, da so bili rezultati vrhunski. Zahvaljujem se vsem, ki so mi stali ob strani, a mi je v tem trenutku zmanjkalo volje in energije za nadaljevanje. Letos smo dosegli in presegli vse zastavljene cilje in verjamem, da bo krona sezone tudi naslov državnih prvakov. Veseli me, da se je klub stabiliziral, in želim mu vse najboljše tudi v prihodnje," je za klubsko spletno stran povedal Zdovc.

Direktor kluba Janez Rajgelj je pristavil: "Klubu je lahko žal, da smo se v tem trenutku razšli s trenerjem Juretom Zdovcem. Pobuda je prišla izključno z njegove strani. Pod Zdovčevim strokovnim vodstvom je klub letos žel uspehe, kakršnih avgusta nihče niti v sanjah ni mogel pričakovati. Ostaja dejstvo, da je bil vodja zgodbe o uspehu na parketu prav Jure Zdovc. Do nadaljnjega bo člansko moštvo vodil dosedanji prvi pomočnik Miro Alilović."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.