Šport > Košarka
85 ogledov

Zdovca držali lastni igralci

jure zdovc Reševalni pas/Twitter
Slovenski trener AEK-a Jure Zdovc se je po porazu na povratni tekmi osmine finala poslovil od letošnje sezone košarkarske lige prvakov.

AEK je na prvi tekmi osmini finala Fibine lige prvakov tesno premagal Monaco (69:68), na povratnem obračunu pa so se zmage veselili košarkarji iz kneževine (95:87) in se tako uvrstil v četrtfinale.

Nekdanji slovenski reprezentant Jure Zdovc je v tretji četrtini povratnega srečanja povsem izgubil živce in znorel nad sodnikom. Naval besa je bil tako hud, da so morali vmes poseči igralci, ki so Zdovcu preprečili, da bi fizično obračunal z delivcem pravice.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je za svoj izbruh prejel dve tehnični napaki in posledično moral z igrišča. Kljub izključitvi je še naprej krilil z rokami in besnel nad sodniškimi odločitvami.

Komentarjev 4
  • kmetek 09:31 10.marec 2017.

    kaj imajo otroci potem krilit z rokami?

  • Papaja Popi 08:21 10.marec 2017.

    Primitivec a la Zoran Predin.

  • izRODEk 08:11 10.marec 2017.

    Spomnim se, kako sem že pred časom razlagal, da ima Jure Zdovc resnejše težave z živci in, da zaradi tega ni primeren za selektorja slovenske reprezentance, saj mu v kočljivih trenutkih pade razsodnost in smo posledično izgubljali tekme, ker se ...prikaži več je trener namesto, da bi miril igralce, ukvarjal s seboj.