Šport > Košarka
126 ogledov

Žigeranović v Olimpiji? Izmišljotina

Žigeranović Rizvić ABA
Trener Uniona Olimpije Sašo Filipovski je po porazu proti Budućnosti na božični dan napovedal, da bodo moštvo v kratkem okrepili trije novi igralci. Nekateri tuji mediji so poročali, da bi eden izmed njih lahko bil tudi center Ivan Žigeranović, kar pa so pri zmajih odločno zanikali.

"Vem, zakaj kličete. Da vas prehitim, glede Žigeranovića ni nič res. To je izmišljena zgodba," je govorice o prihodu 27-letnega centra Borca iz Čaćka, Ivana Žigeranovića, odločno zanikal vodja komunikacij in marketinga pri zmajih Matevž Zupančič. Nekdanji igralec FMP je sicer najkoristnejši igralec prvega dela srbske lige. Povprečno je dosegel 20,5 točke, 8,3 skoka in 2,5 podaje na srečanje.

Kot morebitna okrepitev Uniona Olimpije se še vedno omenja Hasan Rizvić, ki je sporazumno prekinil pogodbo z Azovmašem iz Mariupola."Pogovorili se bomo. Mogoče bi prišel v Olimpijo. Imam kar precej drugih ponudb, nekaj kar dobrih, veliko več pa ne morem reči," je Haso med drugim dejal za zurnal24.si.

V Krko prihaja Ben Hansbrough?

Nova okrepitev se obeta tudi Krki, ki je nazadnje ostala brez Jimmyja Baxterja, saj si ni uspel urediti potrebne dokumentacije za delo v Sloveniji. Po zapisu portala korbleser.de na svojem Twitter profilu naj bi namesto njega v Novo mesto prišel Ben Hansbrough. Ali bo 24-letnik res prišel na Dolenjsko, bo jasno v nekaj dneh, saj so vodilni možje Krke že napovedali, da bodo informacije v zvezi z okrepitvami podali konec tedna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.