Šport > Košarka
52 ogledov

Zlatko premagal in zbodel Vojnovića

moja reka si, Zlatko
1/2
Žurnal24 main
V zvezdniškem metu za tri točke je na Dnevu slovenske košarke zmagal najmlajši Aljaž Paulič, raper Zlatko pa si je pred mikrofonom zurnala24.si privoščil konkurenta Gorana Vojnovića in Miho Brajnika.
Ne spreglejte videa in galerije z norega Dneva slovenske moške košarke ter videa Zlatkovih zbadljivk.

Sila zanimivo je bilo tekmovanje v zvezdniškem metu za tri točke, kjer so sodelovali Jose, Goran Vojnović, Peter Mankoč, Zlatko, Miha Brajnik in Aljaž Paulič, 17-letni član mladinske ekipe Hopsov s Polzele, ki si je sodelovanje priboril na Facebookovem profilu I feel basketball in ki je na koncu slavil s šestimi zadetimi trojkami iz 15 poskusov.

Boljši je bil tudi od raperja Zlatka, ki je zadel dva meta. Fužinčan je kasneje za zurnal24.si zabavljal čez svojega sokrajana Gorana Vojnovića, bivšega košarkarja, ki od 15 metov ni spravil žoge skozi obroč. "Žal mi je za Gorana. Glede na to, da je Fužinčan, bi lahko zadel vsaj eno trojko," si je Vojnovića privoščil Zlatko. Pa ne le njega – tudi igralca Miho Brajnika, najnižjega med vsemi sodelujočimi, ki je po zadetih treh metih smelo oznanil, da se bo naslednje leto prijavil na tekmovanje v zabijanju. "Sporočite mu, da mu bom kupil kanvas," je rešitev s prožno ponjavo ponudil fužinski raper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.