Šport > Košarka
0 ogledov

Zmaji z gostitelji turnirja

Žreb je Unionu Olimpiji v četrtfinalu pokala Spar namenil Zlatoroga. Žurnal24 main
Laško bo od 19. do 22. februarja gostilo zaključni turnir Pokala Spar. Že v četrtfinalu se bosta pomerila branilka naslova Union Olimpija in gostitelj turnirja Zlatorog.
 

Četrtfinale pokala Spar

U. Olimpija : Zlatorog
Helios : Zagorje
Elektra : TCG Mercator
G. Slovan : Krka

"Pokalno tekmovanje je vselej nepredvidljivo, tudi žreb nam ni bil pretirano naklonjen. Kljub temu menim, da je Olimpija favorit tega tekmovanja in da bo osvojila pokal," je bil po žrebu optimističen direktor zmajev Igor Dolenc. Vlogo favorita je Ljubljančanom prepustil tudi sekretar kluba iz Laškega Aleš Antauer: "Dobili smo najtežjega tekmeca. Olimpija je pač Olimpija. Vendar, če želimo dvigniti pokal, je pač treba premagati tudi njo." Doslej so se sicer Laščani in Ljubljančani že šestkrat pomerili v finalu slovenskega pokala, le v sezoni 2003/04 so bili po podaljšku uspešnejši Štajerci. Za zmaje na turnirju ne bosta smela nastopiti Mirza Sarajlija in Matic Sirnik, ki sta v pokalu že branila barve ekipe Union Olimpija mladi.

 
 

Pokalno tekmovanje je vselej nepredvidljivo.

Igor Dolenc

 
Z zmagovalcem zgoraj omenjene tekme se bo v polfinalu pomeril boljši iz dvoboja med domžalskim Heliosom in Zagorjem, preostala četrtfinalna para pa sta TCG Mercator in Elektra Esotech ter Geoplin Slovan in Krka. Ljubitelji košarke si bodo turnir lahko ogledali tudi na televiziji Šport TV, ki bo prenašala pet tekem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.