Šport > Košarka
19 ogledov

Zoran Dragić se seli v Španijo

krka zoran dragić ABA
Zdi se, da se zgodba o prestopu Zorana Dragića v tujino počasi bliža koncu. Mlajši od bratov Dragić naj bi se iz Krke za vsaj dve leti preselil v Španijo k Unicaji.

Priznani košarkarski portal Sportando piše, da je slovenski reprezentant Zoran Dragić na poti v Španijo, kjer naj bi z Unicajo iz Malage podpisal dveletno pogodbo. Mlajši od bratov Dragić je sicer pogodbeno še vezan na Krko, ki pa ob primerni odškodnini najbrž ne bo povzročala težav ob prestopu. Pri Unicaji sicer načrtujejo, da bi Dragića za začetek poslali na kaljenje k Sevilli, kjer bi dobil večjo minutažo, saj bo le tako lahko še dodatno napredoval.

Prestop uradno še ni potrjen, a naj bi se to zgodilo v kratkem. Dragić, ki je bil v zadnjih dveh sezonah najboljši igralec Krke, je tako le dočakal veliko priložnost in korak naprej v svoji karieri.

Po stopinjah starejšega brata

Spomnimo, da je svojo mednarodno pot v Španiji začel tudi Zoranov starejši brat Goran. Danes zvezdnik lige NBA je pot začel pri Caji Laboral, a se nato hitro preselil k Murcii, kjer je nabiral prepotrebne izkušnje. Goran se je nato preselil še v Ljubljano k Olimpiji, nato pa začel svojo pot onkraj velike luže. Če bi njegovo pot ponovil tudi Zoran, se ne bi veliko pritoževali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.