Šport > Košarka
24 ogledov

Žurnalovo kolo gre naprej ...

Glavna nagrada sta dve vstopnici za vse pripravljalne tekme moške članske košark Žurnal24 main
V zadnjem kolu rednega dela sezone v ligi Telemach v Žurnalovem koli lige Telemach ni bilo nagrajenca. Nihče ni zadel, da bo 57 košarkarjev doseglo vsaj točko. Nagradna igra se bo nadaljevala ...

Žurnalovo kolo lige Telemach se bo nadaljevalo tudi v času lige za prvaka. Novo naloga sledi čez en teden. Se klikamo na zurnal24.si in faceboooku.

Pravila in navodila za sodelovanje najdete v spodnjem odstavku. Igra se bo končala po finalu lige Telemach, ko bo med vsemi tedenskimi nagrajenci, ki bodo prejeli praktične nagrade Košarkarske zveze Slovenije, izžrebana tudi glavna nagrada, to sta dve vstopnici za pripravljalne tekme moške članske košarkarske reprezentance v letu 2011. Vprašanja objavljamo vsak ponedeljek!

Pravila igre

Žurnal24 bo na svojem Facebook profilu (Šport na Zurnal24.si) vsak ponedeljek objavil nagradno vprašanje košarkarskega kola lige Telemach. Vse, kar morate storiti, je to, da uganete pravi odgovor na tedensko vprašanje. Žurnal24 bo po vsakem kolu sporočil (v primeru več pravilnih napovedi se bo opravil žreb; če nihče ne poda pravilne napovedi, se nagrada prenese v naslednji teden) ime nagrajenca KZS, kjer bodo nagrado poslali srečnežu, ki se bo ob koncu sezone potegoval tudi za glavno nagrado skupaj s preostalimi nagrajenci kol. Glavna nagrada sta dve vstopnici za vse pripravljalne tekme slovenske košarkarske reprezentance. Si želite nagrad? Le brž postanite naš oboževalec na Facebooku (Šport na Zurnal24.si).

 

Pomembno: V polje komentar na našem Facebook profilu na vprašanja kateregakoli kola lige Telemach lahko do uro pred začetkom prve tekme oddate svoj predlog. Komentarji, ki bodo oddani po tem roku, ne bodo upoštevani.

vetem kolu lige Telemach je največ sreče in znanja imel Jaka Pavlišič, ki je pravilno napovedal, da se bodo na tekmi med Slovanom in Heliosom veselili Kodeljevčani (91:83). Tudi tokrat smo prejeli več pravilnih odgovorov, sreča pri žrebu pa je bila najbolj naklonjena Jaki Pavlišiču. Čestitike! Jaka, prejeli boste lepo praktično nagrado! Zdaj pa k novemu vprašanju! Spet lahko odgovarjate na facebooku in dobite praktično nagrado KZS. Vprašanje pa se glasi: Bo v 10. kolu lige Telemach na kakšni tekmi podaljšek?



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.